In procesul de printare 3d exista cateva etape foarte importante care sunt absolut necesare. Cele trei etape sunt urmatoarele: scanare, proiectare si imprimare.

Cand vine vorba despre scanarea 3d, procesul acesta se utilizeaza atunci cand se doreste ca realizarea unui obiect sa arate fix ca unul deja existent sau atunci cand este necesara crearea unei piese lipsa dintr-un anumit ansamblu. Pentru ca procedeul de scanare 3D sa poata exista se utilizeaza scannere speciale cu niste caracteristici diferite si in functie de marimea obiectelor care trebuie scanate, de complexitatea situatiei si de multe alte elemente.

Atunci cand scanam un produs cu ajutorul unui scanner 3D, aparatul va realiza o reprezentare digitala formata dintr-un anumit nor de puncte care vor recrea apoi formele intr-un program special.

A doua etapa se numeste proiectarea iar in etapa aceasta se pot face mult mai multe operatiuni, printre care si crearea unui obiect 3D de la zero, care sa fie printat apoi sau modificarea unui obiect scanat mai intai. Pentru etapa aceasta se utilizeaza programe speciale si este absolut necesara o pregatire speciala pentru a le putea utiliza. Produsele printate 3D sunt la mare cautare in ultima vreme iar daca iti doresti si tu sa ai parte de o asemenea experienta, nu uita sa achizitionezi intotdeauna cele mai calitative produse de pe piata! Cauta cu mare atentie o echipa care sa iti respecte cerintele si sa iti asculte dorintele si vei reusi. Poate ca iti doresti sa faci un cadou special unei persoane dragi sau poate ca vrei pur si simplu sa ai in casa ta un produs 3D foarte interesant!

A 3 a etapa in procesul de printare 3D este imprimarea. Aceasta realizare propriu zisa a obiectului pe care iti doresti sa fie format. Procesul de printare 3D se realizeaza cu ajutorul unui printer 3D care poate realiza copii fidele in functie de tehnologia folosita.

Pentru acest proces de printare este nevoie de un scanner 3d, un software specializat pentru design 3D, un 3D printer si desigur, un computer. Produsele printate 3D sunt foarte interesante si nu te gandi ca au un pret foarte mare pe care s-ar putea sa nu ti-l permiti! Ba dimpotriva, totul depinde foarte mult de tipul produsului pe care iti doresti sa il achizitionezi. Pentru mai multe detalii nu ezita sa arunci o mica privire in mediul online si sa te uiti pe indelete la fiecare produs in parte, apoi poti comanda. Daca te vei baza pe calitatea superioara, cu siguranta nu vei da gres deloc si vei reusi sa iei cea mai buna decizie. Nu te grabi! Gandeste-te bine si nu uita ca aceste produse pot reprezenta o adevarata opera de arta, mai ales daca alegi un produs special, asa cum este o cravata, de exemplu. Ofera-ti sansa de a te bucura de produse noi si speciale de pe piata si aminteste-ti ca aceste produse 3D pot fi o idee nemaipomenita atunci cand vine vorba despre un cadou oferit cuiva drag! Asadar, intreaba o persoana draga ce isi doreste, tine minte si comanda acel produs in format 3d. Cu siguranta nu vei da gres si vei oferi un dar asa cum nu s-a mai vazut pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu