Imagination 3D a debutat odată cu dorința de a crea produse unice. În 2016 aveam ca proiect pantofii personalizați. Cercetând însă posibilitățile acestui tip special de printare, am observat că gama de obiecte pe care le putem furniza este mult mai largă.

Testând și învățând continuu, echipa noastră reușește acum să realizeze o multitudine de produse printate 3D. Multe dintre ele sunt dintre cele mai ingenioase: cravată cu diverse modele (produs unic în țară), fotografii cu lumină ambientală, geantă de damă, suport de pixuri de diferite aspecte etc. Altele se încadrează în categoria produselor utile: mânere și accesorii pentru mobilă, produse pentru apicultori (șablon, alimentator cu șurub pentru seringă, adăpător pentru albine etc.), brelocuri de diverse modele și încă multe altele.

Este important să precizăm că îți poți alege produsele deja postate pe acest site, sau ai posibilitatea să soliciți un obiect unicat. Pentru fiecare opțiune, adaugă amprenta personală și rezultatul va fi cu atât mai deosebit!

Dacă citești acest conținut înseamnă că dorești nu doar să observi ideile altora, ci să le dai viață alor tale! Ne bucurăm pentru că ne incluzi între alegerile tale! Interesul nostru principal este ca tu să fii nu doar mulțumit, ci încântat de fiecare comandă pe care o primești de la noi. Acesta este motivul pentru care suntem flexibili la sugestii, investim în calitatea fiecărui produs, ținem cont de feedbackurile pe care le primim de la clienți.

Te vei convinge singur că Imagination 3D nu este doar un business, ci un cadru în care pasiunea noastră transpune imaginația ta. Noi suntem pregătiți să valorificăm ideile tale! Iar atunci când spunem că „Dăm viață imaginației tale”, să știi că ne ținem de cuvânt!

Meniu