Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://imagination3d.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Imagination 3D Fashion SRL.

Imagination 3D Fashion SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Judetul Botosani, Loc. Darabani, Str Tudor Vladimirescu, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J7/7/2020, cod unic de înregistrare/cod  42083109.

Site-ul https://imagination3d.ro este administrat de Imagination 3D Fashion SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://imagination3d.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Imagination 3D Fashion SRL.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Imagination 3D Fashion SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Imagination 3D Fashion SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Imagination 3D Fashion SRL sau aduc un prejudiciu imaginii Imagination 3D Fashion SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Imagination 3D Fashion SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, Imagination 3D Fashion SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. Imagination 3D Fashion SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Imagination 3D Fashion SRL.
 6. Imagination 3D Fashion SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. Imagination 3D Fashion SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. Imagination 3D Fashion SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Imagination 3D Fashion SRL.
 10. Preţurile afişate pe https://imagination3d.ro sunt afişate în EURO/RON si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, Imagination 3D Fashion SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. Imagination 3D Fashion SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre Imagination 3D Fashion SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. Imagination 3D Fashion SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Imagination 3D Fashion SRL.
 14. Denumirea Imagination 3D Fashion SRL este marcă înregistrată al Imagination 3D Fashion SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Imagination 3D Fashion SRL este strict interzisă.

Ultima actualizare: 18.02.2020

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

Meniu